Strungarie si Prelucrari prin aschiere

La Baustructur puteti gasi o gama variata de piese de dimensiuni diferite, accesibile privind raportul dintre calitate si pret, corespunzatoare echipamentelor tehnologice, caci suntem o societate care se ocupa, pe langa altele, de prelucrarea pieselor din metal intr-un atelier de strungarie dotat si utilat complet.

Realizam toate piesele pe strunguri clasice si cu comanda numerica, prin intermediul prelucrarii prin aschiere care, la randul ei, se executa prin procedee clasice si moderne. Dintre acestea, mentionam operatiunile tehnologice, precum strunjirea, rectificarea, frezarea si gaurirea.

Strunjirea presupune prelucrarea prin aschiere a unui material prin intermediul unui strung. Specific acestei operatiuni este rotirea piesei de prelucrat, mai exact a cutitului de strung, si nu a uneltei, asa cum se realizeaza in cazul celorlalte operatiuni tehnologice ale prelucrarii prin aschiere. Executam strunjiri ale pieselor cu diametru cuprins intre ø10 si ø300 si lungimi intre 10 mm si 4000 mm .

Rectificarea se realizeaza prin intermediul procesului de prelucrare prin aschiere cu un utilaj numit masina de rectificat. Operatiunea corespunde pieselor tratate termic sau care au fost executate din materiale dure.

De asemenea, prelucram piese prin aschiere folosind frezarea, specifica elementelor cu dimensiuni care se incadreaza intre 600×600×1000 mm.

Ultima operatiune a prelucrarii prin aschiere, insa nu cea din urma, este gaurirea, al carei scop este obtinerea unor gauri in material. Poate fi realizata cu ajutorul unor masini de gaurit, strunguri sau frezat.

Echipamente indispensabile prelucrarii prin aschiere:

Toate operatiunile mentionate anterior sunt realizate prin intermediul unor echipamente si utilaje moderne, de calitate superioara. Dintre toate, le enumeram pe cele mai importante dintre ele, dupa cum urmeaza:

  • Strunguri paralele diverse cu diametru maxim de pana la 830 mm si lungimea de 4000 mm
  • Masini universale de frezat
  • Masini de danturat pana la Ø800 (cilindric si conic), de rectificat, debitat si filetat
  • Fierastrau cu banda
  • Centru vertical
  • Abkant CNC

Contactati-ne la 0744 302 024 pentru mai multe detalii!