Suntem o societate care a luat fiinta in anul 2014 si, inca de atunci, activitatea care ne recomanda este cea de constructii metalice si parti componente. De aceea, ne dorim sa apelati, intotdeauna, cu incredere, caci la Baustructur veti gasi o paleta larga de produse pe care noi vi le putem realiza, conform cerintelor dumneavoastra.

Ne recomanda calitatea superioara, precum si capacitatea de a executa lucrari in serie in gama de produse pe care le puteti comanda de la noi:

  •         structuri metalice, precum garduri din fier forjat, elemente schela, suporti metalici, balustrazi inox etc.;
  •         piese si subansambluri mecanice pentru industria navala, metalurgica, alimentara si  agricultura;
  •         constructii si reparatii navale avizate de Inspectoratul Tehnic ANR Tulcea;
  •         prelucrari prin ambutisare, stantare, roluire;
  •         suduri speciale in aluminiu, inox si oteluri speciale.

In materie de garduri, consideram ca suntem cea mai buna alegere. Executam garduri debitate cu plasma din table, tinand cont chiar si de cerintele celui mai pretentios dintre clienti. Va asiguram de faptul ca rezultatul va fi un produs fin si precis, exact asa cum v-ati dorit. De asemenea, suntem de parere ca raportul dintre calitate si pret este unul bun, acesta din urma incepand cu 250 de lei pe panou.

Pentru orice alta informatie, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0744 302 024 ori sa ne trimiteti un mesaj pe adresa baustructur@gmail.com. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!