Containere pentru birou si santier

Containerele pentru birou si santier de la Baustructur sunt realizate din unitati modulare sau monobloc, in sistem LEGO, lucru care faciliteaza montarea si demontarea lor. Aceste tipuri de containere sunt practice si usor de transportat, reprezentand cea mai eficienta solutie pentru orice tip de afacere. De altfel, sunt construite in conformitate cu standardele ISO, iar firma noastra le comercializeaza la cele mai mici preturi.

Baustructur va pune la dispozitie containere pentru birou si santier dotate cu grup sanitar, geamuri din termopan si covoare PVC. Mai mult decat atat, containerele noastre dispun de instalatie electrica exterioara si interioara. Insalatia electrica din exterior este prevazuta cu doua prize si agrafa pentru impamantare, iar cea din interior este formata din tabloul cu sigurante, prize duble, comutator si corp de iluminat. La comanda, containerele pot fi dotate si cu scara interioara sau exterioara, conform necesitatilor clientului.

Intrebuintarile containerelor pentru birou si santier

Containerele Baustructur sunt ideale ca vestiare, dormitoare, sali de mese sau sali de sedinta. In plus, pentru ca aceste containere pot fi etajate sau unite intre ele in plan orizontal, pot fi folosite si ca sedii pentru firme, puncte de lucru ale societatilor, santier si prezentari de targuri si expozitii. Cu toate acestea, containerele tip birou si santier pot avea si alte intrebuintari, intrucat reprezinta o alternativa moderna pentru constructiile clasice.

Caracteristici ale containerelor tip birou si santier

  • Planseul este format din patru piese de colt cu sistem twist lock
  • Structura metalica profilata la rece, prevazuta cu canal de drenare a apei
  • Acoperisul este realizat din tabla zincata dublu faltuita
  • Peretii sunt formati din panou sandwich poliuretan

Daca doriti sa intrati in posesia mai multor informatii despre containerele pentru birou si santier, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@baustructur.ro sau la numarul de telefon 0740 071 627.
.