Containere monobloc

Containerele monobloc Baustructur sunt realizate dintr-o structura metalica profilata la rece, cu grosimea cuprinsa intre 3 si 12 mm. Peretii acestora sunt obtinuti din panouri tip sandwich, iar planseul si acoperisul sunt imbinate in piese de colt, toate fiind construite in conformitate cu normele ISO.

Containerul monobloc asigura o mobilitate desavarsita, fiind functional imediat dupa instalare. In plus, acesta este termoizolat, ceea ce inseamna ca este ideal pentru santier, birou, dar si pentru alte spatii, precum vestiar, dormitor sau depozit. Pe langa aceste destinatii, este posibila si folosirea containerului pentru paza sau magazine, fiind o solutie accesibila pentru orice aplicatie.

Avantajele acestui tip de container:

Avantajele acestui tip de container sunt numeroase, de la un raport calitate-pret excelent si garantarea confortului necesar, pana la posibilitatea montarii si demontarii rapide. De asemenea, intr-un singur camion pot incapea chiar si zece containere, lucru care face ca acest produs sa fie si usor de transportat.

Dotarile fiecarui container sunt, la randul lor, extrem de avantajoase:

  • Tamplarie din PVC cu geamuri din termopan
  • Instalatie electrica echipata cu tablou electric, priza dubla, intrerupator, corp de iluminat, priza externa si stecher pentru alimentare
  • Canal de drenare a apei
  • Structura rezistenta si inchidere solida
  • Aparat de climatizare
  • Covoare din PVC speciale pentru trafic greu si intens.

La Baustructur puteti gasi o gama variata de containere, fabricate din materiale de calitate superioara si destinate oricarui tip de spatiu, in functie de necesitatile dumneavoastra.