Containere modulare

Baustructur va pune la dispozitie o gama variata de containere modulare, realizate din materiale si tehnologii de cea mai buna calitate. Acestea pot fi folosite de catre cei care au nevoie de un spatiu pentru locuit, de vestiare sau chiar de un depozit. Indiferent de bugetul de care dispuneti, aici puteti gasi containere calitative, rezistente si fiabile.

Avantajul acestor containere il reprezinta faptul ca pot fi utilizate pentru a construi cladiri, care pot indeplini, la randul lor, mai multe functii, conform nevoilor dumneavoastra. In plus, aceste tipuri de containere pot fi achizitionate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice.

De ce ar trebui sa alegeti containerele modulare Baustructur?

  •  Sunt mobile si se monteaza/demonteaza cu usurinta, adica pot fi mutate rapid dintr-o locatie in alta
  • Pot fi dispuse in unul, doua sau trei etaje
  • Pot avea scara interioara sau exterioara, in functie de cerinte
  • Containerele modulare se pot izola termic si fonic
  • Se pot uni intre ele, pentru a obtine ansambluri de containere

In ce scopuri pot fi folosite aceste containere?

Pentru ca ofera un confort sporit, dar si pentru ca asigura rezistenta, containerele modulare pot fi folosite in diverse scopuri. De la depozitare, pana la santiere, sedii pentru firme si case, acestea pot raspunde multora dintre nevoile si cerintele dumneavoastra. Mai mult decat atat, datorita mobilitatii si dotarilor de care dispun, containerele modulare pot fi utile si in scopuri turistice, dar si in scopuri educationale si medicale.

Foarte important de mentionat este faptul ca pentru realizarea acestora se utilizeaza materiale de calitate superioara, totul construindu-se in acord cu normele ISO.