Confectii metalice

Baustructur este o societate care se concentreaza pe fabricarea unei game largi de produse, printre care si confectionarea elementelor de structura si de asamblare a confectiilor metalice.

Executam confectiile metalice prin operatiuni de deformare la rece si la cald (ambutisare, matritare si forjare), prin debitarea semifabricatelor prin procedee mecanice (foarfeca combinata), debitare cu plasma si debitare oxi-gaz.

De la noi puteti comanda produse la preturi accesibile, realizate impecabil, avand la baza cele mai inalte standarde. Iata, asadar, cu ce va putem fi de folos:

  • Catamarane din aluminiu, extrem de stabile si rezistente. Sunt incapatoare, chiar daca optati pentru un catamaran cu locuri mai putine;
  • Structuri metalice si parti componente, precum elemente pentru schele utilizate in constructii, suporturi metalice, balustrade din inox, tancuri metalice, rezervoare, podine metalice pentru schele, piese produse prin stantare si ambutisare, subansamble pentru hale metalice (stalpi, grinzi, ferme) etc.;
  • Garduri metalice debitate cu plasma din table. Preturile incep cu 250 de lei pe panou;

Va asiguram de faptul ca vom tine cont de toate cerintele dumneavoastra, urmand ca, la final, rezultatul sa fie exact cel pe care l-ati asteptat.

Pentru mai multe informatii, asteptam mesajele dumneavoastra pe adresa baustructur@gmail.com ori la numarul de telefon 0744 302 024.