Catamarane aluminiu

Numai la Baustructur gasiti catamarane din aluminiu , realizate dupa cele mai inalte standarde , care raspund celor mai exigente cerinte . Astfel , in functie de motivul pentru care doriti sa achizitionati un catamaran , puteti alege din oferta noastra.

Fiecare dintre catamaranele noastre sunt realizate din aluminiu, motiv pentru care sunt extrem de stabile . Chiar daca alegeti unul cu mai putine locuri, o sa observati ca tot este destul de incapator.

Cine se poate bucura de un catamaran?
In mod cert, pasionatii de pescuit trebuie sa detina o astfel de ambarcatiune. In plus, pe langa acestia, ea poate fi folosita si de:

  • tinerii care isi doresc vacante exceptionale;
  • familiile cu copii care vor sa descopere peisaje unice;
  • cei care cauta distractie si se pot simti bine oriunde;
  • cei care vor sa o foloseasca drept platforma pentru a face plaja;
  • pensionarii care vor sa isi petreaca vacantele intr-un mod cu totul si cu totul diferit.

Un cataraman din aluminiu este rezistent in timp si nu trebuie sa va faceti griji in privinta investitiei. Totodata, preturile sunt accesibile si depind, in mare masura, de facilitatile ambarcatiunii: de la marca motorului si puterea lui, numarul de locuri, mocheta, instalatia de sonorizare etc.

Daca doriti mai multe detalii despre catamaranele din aluminiu pe care le realizam, ne puteti contacta la numarul de telefon 0740 071 627!